Dhr. mr. D.N. (Djuri) Lavain, specialist advocaat in bestuursrecht en omgevingsrecht tegen de gemeente, provincie en rijksoverheid

Procederen tegen de gemeente?

Lavain Advocatenkantoor is dé specialist in bestuursrecht en omgevingsrecht

Een advocaat bestuursrecht kan u helpen bij geschillen tussen u en de gemeente. Lavain Advocatenkantoor is specialist in het bestuursrecht en omgevingsrecht. Advocaat Djuri Lavain heeft zich toegelegd op juridische kwesties tégen gemeenten. Van het juridisch adviseren tot daadwerkelijk procederen.

Wij zijn gevestigd in Limburg en landelijk actief voor al uw kwesties met de gemeente.

Specialist in bestuursrecht en omgevingsrecht

Advocaat Djuri Lavain boogt op ruime ervaring in het rechtsgebied bestuursrecht en omgevingsrecht. Hij is onafhankelijk, gedreven, kundig en zeer resultaatgericht. Out-of-the-box, onorthodox en creativiteit typeert hem als het aankomt op de moeizamere zaken. Lavain Advocatenkantoor treedt op voor ondernemers, particulieren en instellingen.

Mr. Lavain heeft de specialisatieopleiding Omgevingsrecht VMA/Grotius gevolgd en is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR), de Vereniging van Milieurecht Advocaten (VMA) en de Vereniging voor Milieurecht (VMR).

Nia Merchi
Lees verder
Mr. Lavain is zeer vriendelijk, eerlijk en heeft ons geholpen tot het uiterste! Wij zijn altijd correct ingelicht en de communicatie was open en zeer vlot. Altijd bereikbaar.
Wick Bloemer
Lees verder
Ik heb Djuri als een zeer professioneel en oprecht persoon ervaren. Als je met Djuri aan tafel zit weet je dat het goed komt.
Esli Kooijman
Lees verder
Mooi kantoor, zeer professioneele uitstraling. Vriendelijke, kundige Advocaat. Echt een aanrader.
Patrick Speetjens
Lees verder
Ben correct en vriendelijk geholpen. Laagdrempelig en vriendelijk. Net iets meer dan andere advocatenkantoren. Ik kan deze echt aanbevelen.
Vivi Underhill
Lees verder
We zijn goed geholpen bij een erg complexe zaak. Chappeau! 🙂
Vorige
Volgende

Vrijblijvend contact, direct persoonlijk advies

Algemene en omgevingsrechtelijke vraagstukken in relatie tot de overheid, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving en schade.

Vraagstukken over huur en vastgoed op alle voorkomende terreinen, zoals bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte.

Algemene juridische vraagstukken zoals contracten, nakoming, schadevergoeding, incasso en spoedkwesties.