We onderhandelen, adviseren en procederen met alle aandacht voor de praktische kanten van de zaak én voor de emoties

Onze werkwijze

Ons kantoor streeft niet alleen volledige specialisatie in het huurrecht en bestuursrecht na, maar streeft ook een hoogwaardige klantvriendelijke en klantgerichte dienstverlening na. Niet het dossier, maar de klant staat bij ons centraal.Zij aan zij met de cliënt treedt onze advocaat op. Tegen concurrerende tarieven wordt getracht een maatwerkoplossing te bieden. Met een oplossings- en resultaatgerichte benadering. Effectief en efficiënt.Ons kantoor staat voor klantvriendelijkheid, een persoonlijke aanpak, korte lijnen, oprechte aandacht en interesse, betrokkenheid, toewijding en gedrevenheid. Diep graven en vastbijten hoort daar bij als het nodig is. En eerlijke en evenwichtige advisering.

Heeft u een advocaat nodig in uw kwestie met de overheid of een ander juridisch vraagstuk?

Ons kantoor staat voor korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen. Heeft u een vraag over het huurrecht of vastgoedrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij adviseren, begeleiden, onderhandelen en procederen voor u. Met bevlogenheid en strategie. Voor een optimaal resultaat.

Algemene en omgevingsrechtelijke vraagstukken in relatie tot de overheid, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving en schade.

Vraagstukken over huur en vastgoed op alle voorkomende terreinen, zoals bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte.

Algemene juridische vraagstukken zoals contracten, nakoming, schadevergoeding, incasso en spoedkwesties.