Over Adriana

Adriana Kacprzak studeert HBO-rechten aan Zuyd Hogeschool en voor het derde studiejaar volgt ze haar stage bij ons op kantoor.

Over Adriana

Graag stel ik mezelf voor: ik ben Adriana Kacprzak, 40 jaar en moeder van twee dochters, van 19 en 8 jaar oud, oorspronkelijk kom ik uit Polen waar ik mijn rechtenstudie heb afgerond aan de universiteit. Dertien jaar geleden nam ik de beslissing om naar Nederland te verhuizen.

Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding HBO-Rechten aan Zuyd Hogeschool in Sittard. Hoewel mijn focus tot nu toe vooral lag op personen- en familierecht, heb ik besloten mijn ervaring te verbreden door stage te lopen bij Lavain Advocatenkantoor. Mijn stageperiode zal 20 weken beslaan, en ik ben vastberaden om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur.

Ondanks mijn beperkte vrije tijd, gezien mijn toewijding aan mijn studie, werk, stage
en gezin, vind ik toch momenten om te genieten van mijn passies, zoals het lezen
van boeken en wandelen.

Heeft u een advocaat nodig in uw kwestie met de overheid of een ander juridisch vraagstuk?

Ons kantoor staat voor korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen. Heeft u een vraag over het huurrecht of vastgoedrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij adviseren, begeleiden, onderhandelen en procederen voor u. Met bevlogenheid en strategie. Voor een optimaal resultaat.

Algemene en omgevingsrechtelijke vraagstukken in relatie tot de overheid, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving en schade.

Vraagstukken over huur en vastgoed op alle voorkomende terreinen, zoals bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte.

Algemene juridische vraagstukken zoals contracten, nakoming, schadevergoeding, incasso en spoedkwesties.