• Actueel
 ·
donderdag, 6 juli, 2023

Spoed bij een juridisch conflict of geschil? Onze specialist advocaat staat voor u klaar!

Wordt u geconfronteerd met een spoedprocedure, kort geding of voorlopige voorziening in het huurrecht of bestuursrecht tegen de gemeente of wilt u dit juist starten? Ook in de zomer staat onze advocaat gewoon voor u klaar.

In het huurrecht kunnen wij zowel een verhuurder als huurder bijstaan als het een (spoed)geschil betreft over bijvoorbeeld ontruiming, huurachterstand, gebreken, overlast of beëindiging van een huurovereenkomst. Als het gaat om een winkelruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte, woonruimte of een woning kan onze specialist advocaat u helpen. Maar ook over andere gehuurde of vastgoed gerelateerde zaken kunt u ons benaderen.

Als het een (spoed)conflict betreft over bijvoorbeeld handhaving, last onder dwangsom, vergunningen of bestemmingsplannen staan ons gespecialiseerd advocatenkantoor uitsluitend ondernemers en burgers bij tégen de gemeente en overheid. Ons kantoor werkt principieel niet voor de overheid.

Onze specialist advocaat beschikt over ruime kennis, ervaring en expertise om adequaat en voortvarend de juiste acties voor u te ondernemen in uw spoedeisende zaak. Ook als u denkt dat een termijn verstrijkt, kan onze advocaat u snel van advies voorzien. Aarzel dus niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze advocaat Djuri Lavain via 06-17135678 of info@lavain.nl.

Lavain Advocatenkantoor wenst eenieder een onbezorgde zomer(vakantie) toe!

Algemene en omgevingsrechtelijke vraagstukken in relatie tot de overheid, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving en schade.

Vraagstukken over huur en vastgoed op alle voorkomende terreinen, zoals bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte.

Algemene juridische vraagstukken zoals contracten, nakoming, schadevergoeding, incasso en spoedkwesties.