Over Lavain AdvocatenkantoorAmbitie / Visie

In 2011 is mr. D.N. (Djuri) Lavain (1986) begonnen bij een fullservice advocatenkantoor in Beek. Vanuit de ambitie en visie om zich te specialiseren heeft hij op 1 januari 2020 Lavain Advocatenkantoor opgericht. Dit kantoor is gevestigd in Stein (Limburg) en specialiseert zich in het huurrecht en bestuursrecht (ruimtelijke ordening en omgevingsrecht). Daarnaast blijft het kantoor werkzaam op andere, veelvoorkomende rechtsgebieden. Ons kantoor zal zich volgens de geldende normen permanent blijven ontwikkelen en opleiden op de rechtsgebieden die actief worden bedreven. Mr. D.N. Lavain heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 1. Huurrecht, 2. Bestuursrecht, 3. Omgevingsrecht en 4. Algemene praktijk.


Achtergrond

Advocaat Djuri Lavain is getogen in het Limburgse Elsloo. Hij kent de cultuur en spreekt het dialect. Zijn horizon probeert hij breed te houden door bijvoorbeeld lid te zijn van de Koninklijke Industrieele Groote Club; een gerenommeerde businessvereniging in Amsterdam waar een gevarieerde gezelschap uit het maatschappelijke leven en de zakelijke wereld elkaar kan ontmoeten. Ook is Djuri Lavain lid van (o.a.) de Vereniging van Milieurecht Advocaten in Den Haag. Dit is een vereniging van gespecialiseerde advocaten in het milieurecht. In de loop der jaren heeft mr. D.N. Lavain naast advocatuurlijke ervaring tevens ervaring als lid van een bezwaarschriftencommissie en als vice-voorzitter van de raad van commissarissen van een woningstichting.


Aanpak

Sinds zijn tienerjaren is Djuri Lavain een gepassioneerd beoefenaar van traditionele en moderne krijgskunsten. Ook het verdedigen van juridische belangen en het voeren van een juridische strijd is een kunst. Mr. Lavain doet dat met veel gedrevenheid en toewijding. En vanuit een volledig onafhankelijke positie. Zij aan zij met de cliënt tracht hij een maatwerkoplossing te realiseren. Vanuit inhoud, strategie, tactiek, techniek, precisie, timing en controle wordt getracht het doel te bereiken. Alles komt bij elkaar bij het behandelen van een zaak. Dat is ook wat het kantoorlogo uitstraalt. Moedig en een sterke wilskracht, maar met zelfbeheersing en hoffelijkheid. Met soevereiniteit wordt úw belang gediend.Met Soevereiniteit wordt úw belang gediend.