Over Joudi

Over Joudi

Ik ben Joudi Holwani en ben van Syrische afkomst. Momenteel volg ik de opleiding Legal & HR Specialist aan de Gilde Opleidingen te Roermond.

Mijn gezin en ik zijn zeven jaar geleden naar Nederland gekomen. Het is moeilijk om een nieuw leven te beginnen in een nieuw land, maar mijn gezin en ik zijn ontzettend gemotiveerd om hier een nieuw leven op te bouwen. Nu, na zeven jaar studie en werken zijn mijn zussen en ik erin geslaagd om te studeren en zijn mijn ouders erin geslaagd hun eigen, succesvolle restaurant in Geleen te openen.

Muziek is altijd het ding geweest dat me gelukkig maakt in het leven. Daarom besloot ik piano te leren als hobby. Ik houd van klassieke muziek. Voor mij is het de meest stijlvolle muzieksoort.

Het is vaak moeilijk om je rechten en plichten te vinden in de oorlog en je zult natuurlijk veel onrecht aantreffen. Daarom is het mijn droom sinds ik jong ben om het verschil te maken in de wereld en zoveel mogelijk mensen te helpen. Ik vind rechten heel interessant en ik vind het leuk om mensen te verdedigen, te beschermen en uit te zoeken wat hun rechten zijn.

Alles wat ik heb meegemaakt, is voor mij de grootste motivatie om advocaat te worden. Ik heb de juiste plek gevonden om mijn eerste stap te zetten en dat is mijn eerste stage lopen bij Lavain Advocatenkantoor.

Heeft u een advocaat nodig in uw kwestie met de overheid of een ander juridisch vraagstuk?

Ons kantoor staat voor korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen. Heeft u een vraag over het huurrecht of vastgoedrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij adviseren, begeleiden, onderhandelen en procederen voor u. Met bevlogenheid en strategie. Voor een optimaal resultaat.

Algemene en omgevingsrechtelijke vraagstukken in relatie tot de overheid, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving en schade.

Vraagstukken over huur en vastgoed op alle voorkomende terreinen, zoals bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte.

Algemene juridische vraagstukken zoals contracten, nakoming, schadevergoeding, incasso en spoedkwesties.