Over Dave

Ik ben Dave Janssen en vanaf september 2021 loop ik fulltime stage bij Lavain Advocatenkantoor te Stein. Ik studeer rechten op hogeschool Zuyd en zit momenteel in mijn derde leerjaar.

Van kinds af aan heb ik altijd een passie gehad om mensen te helpen. Dit in combinatie met mijn interesse in het Nederlandse recht zorgde ervoor dat ik de opleiding van hbo-rechten ben gaan volgen.

Ik heb voor mijn stageplaats bewust voor Lavain Advocatenkantoor gekozen omdat de heer Lavain mijn principes en passie deelt betreffende klantenomgang. De klant staat centraal bij Lavain Advocatenkantoor.

Buiten mijn studie vind ik het interessant om de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen. Denk hierbij aan aandelen, vastgoed en ondernemingen. Mijn hobby’s zijn verder fitnessen en voetballen.

In de toekomst hoop ik mijn universitaire master te behalen en een togaberoep te kunnen uitoefenen.

Heeft u een advocaat nodig in uw kwestie met de overheid of een ander juridisch vraagstuk?

Ons kantoor staat voor korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen. Heeft u een vraag over het huurrecht of vastgoedrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij adviseren, begeleiden, onderhandelen en procederen voor u. Met bevlogenheid en strategie. Voor een optimaal resultaat.

Algemene en omgevingsrechtelijke vraagstukken in relatie tot de overheid, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving en schade.

Vraagstukken over huur en vastgoed op alle voorkomende terreinen, zoals bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte.

Algemene juridische vraagstukken zoals contracten, nakoming, schadevergoeding, incasso en spoedkwesties.