Over Dave

Mijn naam is Dave Janssen en ik ben vierdejaars hbo-rechten student. Van kinds af aan heb ik altijd een passie gehad om mensen te helpen, dit in combinatie met mijn interesse in het Nederlands recht heeft ertoe gezorgd dat ik de opleiding van hbo-rechten ben gaan volgen op Hogeschool Zuyd te Sittard.

Vanaf september 2021 t/m juli 2022 heb ik stage mogen lopen bij Lavain Advocatenkantoor en veel ervaring kunnen opdoen. Door de prettige wederzijdse ervaring heb ik de kans gekregen om mijn afstudeerstage te mogen lopen bij Lavain Advocatenkantoor. Ik zal vanaf 29 augustus 2022 t/m 23 april 2023 Lavain Advocatenkantoor gaan ondersteunen in zijn dagelijkse werkzaamheden.

Ik heb bewust nogmaals voor Lavain Advocatenkantoor gekozen omdat de manier waarop Lavain Advocatenkantoor klanten van dienst wil zijn hetzelfde is met mijn visie omtrent klantenomgang. Niet het dossier, maar de klant staat centraal bij Lavain Advocatenkantoor.

De expertise van Lavain Advocatenkantoor is ook een reden waarom ik voor Lavain Advocatenkantoor heb gekozen. Lavain Advocatenkantoor is namelijk gespecialiseerd in het huurrecht en bestuursrecht, waarvan in beide ook nadrukkelijk mijn interesses liggen.

Buiten mijn studie vind ik het interessant om de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen zoals aandelen, vastgoed en ondernemingen. Verder doe ik in mijn vrije tijd fitnessen en voetballen.

In de toekomst hoop ik mijn universitaire master te behalen en het beroep van advocaat te mogen uitoefenen.

Heeft u een advocaat nodig in uw kwestie met de overheid of een ander juridisch vraagstuk?

Ons kantoor staat voor korte lijnen, een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen. Heeft u een vraag over het huurrecht of vastgoedrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij adviseren, begeleiden, onderhandelen en procederen voor u. Met bevlogenheid en strategie. Voor een optimaal resultaat.

Algemene en omgevingsrechtelijke vraagstukken in relatie tot de overheid, zoals vergunningen, bestemmingsplannen, handhaving en schade.

Vraagstukken over huur en vastgoed op alle voorkomende terreinen, zoals bedrijfsruimte, winkelruimte, kantoorruimte en woonruimte.

Algemene juridische vraagstukken zoals contracten, nakoming, schadevergoeding, incasso en spoedkwesties.